Welkom bij het Buitenland programma van
House o Orange !


Naar het buitenland gaan is een onvergetelijke ervaring, die je niet mag missen. Je kunt dit op verschillende manieren doen en wij willen je daar graag bij helpen.
Au Pair
Als au pair woon en werk je in een gastgezin. Hierdoor leer je de cultuur van het land, de gebruiken en gewoonten van een buitenlandse familie en de taal van het land, kennen. Daarnaast ontmoet je volop nieuwe mensen en leer je ook zelfstandig dingen te ondernemen!
 
 
Onder het kopje au pair tref je algemene informatie aan van het au pair zijn, de diverse bestemmingen, het programma en de kosten.
Wat dacht je van een leuk avontuur down under?
Of samen met je Italiaanse gastmoeder echte spaghetti maken?

Highschool Exchange

Als je nog geen 18 bent, maar je wilt er toch een jaartje tussenuit, kun je ervoor kiezen om een jaar naar een highschool naar het buitenland te gaan. Dit betekent dat je in een gastgezin woont en naar de middelbare school gaat in de buurt. Je krijgt dan les met de jongeren uit dat land en in de taal van dat land.

Vrijwilligerswerk
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om iets korter weg te gaan, de taal van een land te leren en natuurlijk je steentje bijdragen aan een project in het buitenland. Er zijn verschillende programma’s die je kunt doen in verschillende landen.

Wat dacht je van werken in een van de National Parks van Nieuw-Zeeland? Of eerst spaans leren en dan werken of reizen in Ecuador?
Onder dit kopje tref je ook de verschillende mogelijkheden aan voor talencursussen.

Het is natuurlijk geweldig om een tijdje in een ander land te wonen, te werken en een nieuwe taal te leren of je talenkennis te verbeteren. Omdat iedereen anders is, zijn er dus verschillende mogelijkheden. Kijk wat het beste bij je past en ga de uitdaging aan!

Wil je meer informatie over een van de programma’s of advies over wat het beste bij je past? Neem dan contact met ons op.

 
House o Orange
Oostduinlaan 115
2596 JJ The Hague
The Netherlands
Opening hours
31-(0)70-3245903
Mon/Fri (9.30-17.00 hrs - Friday until 16.00)
  tickets-tickets-tickets
Book your tickets online!

IAPA
We are members of IAPA and work according to their code of conduct.

Recente Vacatures:
Kijk hier voor een nieuwe uitdaging voor jou!
naar Aupair in Holland-site
 

 House o Orange