Routebeschrijving House o Orange Au Pairs  print close window

House-o-Orange Au Pairs   Tel: (31)-(0)-70-3245903
Oostduinlaan 115, 2596 JJ   Fax: (31)-(0)-70-3245913
The Hague, The Netherlands    
     
   Met het openbaar vervoer     Met de auto
     

Den Haag CS:
Tram 9 richting Scheveningen
U neemt de uitgang naast de bloemenwinkel aan de linkerkant van de centrale hal. Daar neemt u tram 9 in de richting van Scheveningen en stapt u uit bij de halte Copes van Cattenburgh. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen. U stapt uit de tram en steekt de drukke raamweg over en slaat links af en na 50 meter rechts af de Groenhovenstraat in. Deze straat loopt u uit en aan het einde daarvan gaat u linksaf de Oostduinlaan op. Vanaf daar is het nog een paar minuten voordat u bij het kantoor van House o Orange bent, welke aan de overkant van de straat zit op nummer 115.

Buslijn 22 richting Duinzigt
U kunt ook met Buslijn 22 (richting Duinzigt) nemen vanaf het busstation boven het centraal station. U stapt dan uit bij de halte Oostduinlaan (op de hoek met de Ruychrocklaan) en dan is het 1 minuut lopen naar ons kantoor.

Den Haag HS:
Tram 9 richting Scheveningen
U neemt de uitgang van de centrale hal en aan de linker kant treft u de tramhaltes aan. U kunt hier op de directe lijn van tram 9 naar Scheveningen stappen. U stapt uit bij de halte Copes van Cattenburgh. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen. U stapt uit de tram en steekt de drukke raamweg over en slaat links af en na 50 meter rechts af de Groenhovenstraat in. Deze straat loopt u uit en aan het einde daarvan gaat u linksaf de Oostduinlaan op. Vanaf daar is het nog een paar minuten voordat u bij het kantoor van House o Orange bent, welke aan de overkant van de straat zit op nummer 115.

Tram 16 / buslijn 22
U kunt ook tram 16 nemen richting Centraal station. U stapt dan uit bij de halte “Spui/ Stadhuis”. U kunt daar overstappen op buslijn 22 (richting Duinzigt). U stapt dan uit bij de halte Oostduinlaan (op de hoek met de Ruychrocklaan) en dan is het 1 minuut lopen naar ons kantoor, Oostduinlaan 115.

 

Met de auto vanaf de A4:
U komt vanaf de A 44 Den Haag binnen op de Benoordenhoutseweg. U gaat rechtdoor tot het einde van deze weg (bij alle stoplichten rechtdoor rijden tot u niet verder kunt)en slaat dan bij de laatste stoplichten rechtsaf de Koningskade op. Daarna gaat u rechtdoor en neemt u bij de derde stoplichten (het is echter de eerste echte kruising) de afslag naar rechts, de Wassenaarseweg op. Daarna gaat u bij de volgende stoplichten linksaf, de Oostduinlaan in welke u ongeveer 200 meter volgt. Dan treft u aan uw rechterhand het kantoor van House o Orange aan op Oostduinlaan 115. U kunt uw auto zowel op de Oostduinlaan als in een van de nabijgelegen straten parkeren. Er geldt echter wel betaald parkeren van 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s avonds.

Met de auto vanaf de A12:
U komt vanaf de A12 (uit de richting Utrecht, Amsterdam, Rotterdam etc) Den Haag binnen op de bosbaan. U slaat bij de stoplichten linksaf de Benoordenhoutseweg in. Bij de volgende stoplichten gaat u rechts, de Koningskade op. Daarna gaat u rechtdoor en neemt u bij de derde stoplichten (het is echter de eerste echte kruising) de afslag naar rechts, de Wassenaarseweg op. Daarna gaat u bij de volgende stoplichten linksaf, de Oostduinlaan in welke u ongeveer 200 meter volgt. Dan treft u aan uw rechterhand het kantoor van House o Orange aan op Oostduinlaan 115. U kunt uw auto zowel op de Oostduinlaan als in een van de nabijgelegen straten parkeren. Er geldt echter wel betaald parkeren van 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s avonds.