Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld om algemene informatie te geven over House o Orange en hoe wij werken. Er zijn redelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website juist is. Bezoekers van deze website wordt echter geadviseerd dat:

De informatie op deze website vervangt of wijzigt geen beleid, praktijken of overeenkomsten die betrekking hebben op de functies of activiteiten van House o Orange.
House o Orange geeft geen garantie, noch aanvaardt enige wettelijke aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, juistheid, volledigheid of gebruik van enige informatie die beschikbaar is op of via deze website.
House o Orange aanvaardt geen enkele wettelijke aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies die direct of indirect kan voortvloeien uit enige informatie op deze website of enige actie die wordt ondernomen als gevolg van de inhoud van deze website.
Alle links en verwijzingen naar andere websites, organisaties of mensen die niet binnen House o Orange zijn, zijn uitsluitend bedoeld voor uw gemak.
House o Orange onderschrijft niet impliciet of impliciet enige website, organisatie of mensen met off-site links naar deze website.
House o Orange geeft geen garantie, noch aanvaardt enige wettelijke aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid dat de website of de server vrij is van computervirussen of andere schadelijke componenten, defecten of fouten, of dat eventuele defecten in de website zullen worden gecorrigeerd.
House o Orange kan de informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen, verwijderen, aanvullen of anderszins wijzigen.

Copyright
House o Orange geeft u toestemming om het materiaal op de website uitsluitend voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik te bekijken en te downloaden. Tenzij anders vermeld, berust op al het materiaal op deze website het auteursrecht van House o Orange. Verveelvoudiging of verkoop van alle of een deel ervan is niet toegestaan. Toestemming voor het gebruik van al het materiaal op de website moet worden verkregen bij House o Orange. Elektronische of gedrukte kopieën mogen niet worden aangeboden, al dan niet te koop, aan derden. Ongeautoriseerd gebruik van het materiaal kan in strijd zijn met copyright, handelsmerk en andere wetten.
U mag de HTML-code die House o Orange maakt niet kopiëren of aanpassen om zijn pagina’s te genereren. Het wordt ook beschermd door het copyright van House o Orange.
Als u uw website aan een van de pagina’s op deze website wilt linken, heeft u toestemming van House o Orange nodig. Stuur een email voor toestemming. Als u een hyperlink naar een van de pagina’s op deze website maakt, bent u verantwoordelijk voor alle directe of indirecte gevolgen van het maken van die link.

House-o-Orange Au Pairs
Jan Van Nassaustraat 113
2596 BS The Hague
The Netherlands
Phone: (31)-(0)-70-3245903
e-mail:info@house-o-orange.nl
e-mail Cape Town: manager@house-o-orange.co.za