Over ons

Ellen Heesen-Hiemstra

Ellen Heesen-Hiemstra

Directeur

Ellen werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Tokio, Japan en Oxford, UK en verdeelt momenteel haar tijd tussen het kantoor in Kaapstad, Nederland en de stad New York. Ze heeft een diploma in communicatiemanagement en heeft een achtergrond in marketing en sales.
Ellen startte House o Orange in 2000 en is de enige eigenaar.
Ze is getrouwd en heeft 3 volwassen kinderen en heeft haar kinderen opgevoed om volledig tweetalig te zijn met de hulp van au pairs. Naast het feit dat ze bij haar familie is, houdt ze er van om puppy’s te verzorgen en schenkt ze graag tijd en geld aan Zuid-Afrikaanse dierenreddingsorganisaties, reizen, lezen en films en series kijken.
Ellen spreekt vloeiend Nederlands en Engels, een beetje Frans en heel basic Japans.
Ze is te bereiken op ellen@house-o-orange.nl

Candice Solan

Candice Solan

Senior Programma Manager

Candice werd geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, maar groeide op in Kaapstad, Zuid-Afrika, ongeveer 25 minuten van ons kantoor in Melkbosstrand. Ze spreekt vloeiend Engels, heeft een goede kennis van het Afrikaans en probeert in haar vrije tijd Spaans en Nederlands te leren.

Candice werkt sinds maart 2020 bij House-o-Orange en werkt hand in hand met de rest van het Zuid-Afrikaanse team om ervoor te zorgen dat alle kandidatenprofielen goed georganiseerd, compleet en toonbaar zijn voor onze geweldige families. In maart 2022 emigreerde Candice naar Den Haag, Nederland en houdt nu toezicht op de dagelijkse gang van zaken van het Nederlandse kantoor. Ze werkt nauw samen met onze gastgezinnen en zorgt ervoor dat ze de perfecte Au Pairs voor hun gezin vinden. Candice werkte bijna 10 jaar als au pair en oppas in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Candice werd in 2017 moeder van een prachtig klein meisje en brengt haar weekenden door met het verkennen van de stad om haar heen en besteedt haar tijd aan haar dochter. Ze houdt van fietstochten, picknicks en het vinden van nieuwe dingen om met haar gezin te doen. Ze houdt van reizen en leert graag over verschillende culturen.

Candice is te bereiken op:
candice@house-o-orange.nl

Shammoline Lubbe

Shammoline Lubbe

Junior Assistant Program Manager

Shammoline is geboren en getogen in Upington, Zuid-Afrika, één van de warmste plekken van Zuid-Afrika en woont momenteel in Nederland.

Shammoline was zelf Au Pair in Voorburg, vlakbij Den Haag. Tijdens haar Au Pair jaar heeft ze veel geleerd over zichzelf en haar passie. Ze spreekt vloeiend Afrikaans en Engels en leert Nederlands.

Shammoline is in maart 2021 bij het bedrijf begonnen als Junior Assistant Program Manager en is altijd in voor een nieuwe uitdaging. Shammoline is een zeer zorgzaam persoon en staat altijd open voor een gesprek.

Ze woont momenteel in Leidschenveen, Den Haag met haar partner en zijn dochter. Shammoline houdt van reizen, dansen en kijken naar films en series en maakt graag filmpjes over haar mode.

Shammoline is te bereiken op shammoline@house-o-orange.nl.

Neem contact op

Stuur ons een bericht met behulp van het formulier hieronder.

Adres: Jan Van Nassaustraat 113, 2596 BS, Den Haag.

House-o-Orange Au Pairs
Jan Van Nassaustraat 113
2596 BS The Hague
The Netherlands
Phone: (31)-(0)-70-3245903
e-mail:info@house-o-orange.nl
e-mail Cape Town: manager@house-o-orange.co.za