Over ons

Ellen Heesen-Hiemstra

Ellen Heesen-Hiemstra

Directeur

Ellen werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Tokio, Japan en Oxford, UK en verdeelt momenteel haar tijd tussen het kantoor in Kaapstad, Nederland en de stad New York. Ze heeft een diploma in communicatiemanagement en heeft een achtergrond in marketing en sales.
Ellen startte House o Orange in 2000 en is de enige eigenaar.
Ze is getrouwd en heeft 3 volwassen kinderen en heeft haar kinderen opgevoed om volledig tweetalig te zijn met de hulp van au pairs. Naast het feit dat ze bij haar familie is, houdt ze er van om puppy’s te verzorgen en schenkt ze graag tijd en geld aan Zuid-Afrikaanse dierenreddingsorganisaties, reizen, lezen en films en series kijken.
Ellen spreekt vloeiend Nederlands en Engels, een beetje Frans en heel basic Japans.
Ze is te bereiken op ellen@house-o-orange.nl

Josie Post

Josie Post

Programma Manager

Josie ging in het voorjaar van 2019 bij House o Orange werken als interim Manager om in te vullen voor onze Senior Programma manager Annelies, maar ze blijft nog een tijdje deel uitmaken van ons team. Josie heeft een achtergrond in African Studies van de Universiteit Leiden en heeft eerder in de West-Afrikaanse regio gewoond en gewerkt. Ze is een moeder van een mooi meisje geboren in de herfst van 2019. Ze houdt van reizen, dansen en yoga. Ze is te bereiken op  josie@house-o-orange.nl 

Annelies Linker

Annelies Linker

Senior Programma Manager

Annelies is afgestudeerd in American Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft in de zomer van 2006 stage gelopen en is in februari 2007 fulltime gaan werken voor House o Orange en heeft nooit meer terug gekeken. Annelies was zelf au pair in de VS en heeft veel kennis en kunde op het gebied van het au pair programma. Annelies spreekt Engels en Nederlands. Ze is onze Senior Programma Manager en zij is ook verantwoordelijk voor ons buitenland programma. Momenteel woont ze in Wassenaar met haar partner en haar mooie zoontje die in 2019 is geboren. Annelies houdt van reizen en reist vooral graag naar de VS om haar voormalige gastgezin te zien. In haar vrije tijd doet ze graag aan yoga, leest en blijft ze fit door naar de sportschool te gaan.
Ze is te bereiken op annelies@house -o-orange.nl

Sabine Elderkamp

Sabine Elderkamp

Programma Manager

Sabine heeft een achtergrond in toerisme en begon in 2018 bij het kantoor van House o Orange als Junior Programma manager en kwam onlangs permanent bij het team en werd gepromoveerd tot Programma manager. Ze woont in het nabijgelegen Pijnacker samen met Chris en hun lieve 1,5 jaar oude dochter Noëlle. Sabine is altijd in voor een praatje en kan je helpen met al je vragen. Ze houdt van zingen, crossfit doen, reizen, koken en films en series kijken. Ze werkt op maandag, woensdag en donderdag en is te bereiken op sabine@house-o-orange.nl.

Neem contact op

Stuur ons een bericht met behulp van het formulier hieronder.

Adres: Jan Van Nassaustraat 88, 2596 BW, Den Haag.

House-o-Orange Au Pairs
Jan Van Nassaustraat 88
2596 BW The Hague
The Netherlands
Phone: (31)-(0)-70-3245903
e-mail:info@house-o-orange.nl
e-mail Cape Town: manager@house-o-orange.co.za